hits

Gått ned 2 kg på 4 dager

Hei hei

Det blir dårlig med blogging for tiden. Mann, barn, katt, husarbeid og ikke minst sommer og alt annet tar fra meg alt av tid.

På onsdag startet Christoffer og jeg med lavkarbo. Jeg meldte meg inn i en gruppe på Facebook og lastet ned lifesum app'en. "Nå må jeg virkelig gjøre noe" tenkte jeg i stedet for å klage på at jeg ikke går ned i vekt.
Jeg syns det er kjempe morsomt og spennende det her. Å herre så mye karbohydrater jeg har fått i meg i løpet av en dag før. Sikkert over 100 karbo. Nå holder vi oss på 20 karbo i løpet av en dag. Vi får i oss lite karbo men mer protein og fett. Kroppen har virkelig godt av det. Jeg er ikke oppblåst mer og har gått ned 2,1 kg siden onsdag. 2,1 er kanskje ikke mye men på fire dager så syns jeg det er veldig bra. Vi har tømt kjøleskap, fryser og skap. Nå skal alt det usunne bort. Vi lager hjemmelaget mat og prøver oss frem med mange nye spennende oppskrifter. Vi har kuttet ut ris, poteter, pasta, melk, brød osv osv. Nå går det i mye egg, bacon, rent kjøtt, kokosmelk, cloud bread og mye annet spennende.
Det her er noe jeg skal fortsette med! Jeg bare håper søtsuget forsvinner snart. Jeg spiser som regel druer og sjokolade hver kveld men det har jeg kuttet ut nå. På kveldene nå koser jeg meg med bacongull, iskaffe eller protein pudding så samt jeg har nok karbo igjen til det.

Hvis dere begynner å se på hvor mye karbohydrater det inneholder i ting så vil dere få litt sjokk. Jeg leste på kjeks pakker, knekkebrød, havregryn og mye annet vi hadde i skapet her og ble satt ut. Tenk at jeg har fått i meg så mye før uten å tenke at det ikke er bra. Nå er det slutt på å gi det til barna for ofte å. Nå blir det hjemmelaget cloud bread eller noe annet godt til snacks til de små og holde oss til kjeks og annet på lørdager.

Blir spennede å følge denne veien videre og ikke minst vekta. Håper jeg når målet mitt!

Ikke vanskelig å gå på lavkarbo når du kan spise så mye godt 😊 Det her er noe av maten vi har lagd de siste dagene!

2 kommentarer

Victoria Larsen

16.07.2017 kl.14:35

Så flink du har vært!! Ser godt ut :-)

Linn Pedersen

16.07.2017 kl.18:56

Victoria Larsen: Tusen takk ??

Skriv en ny kommentar