For noen ville dager vi har

Vet du hva? I det innlegget her skal jeg faktisk skryte av både meg selv og mannen min.
Hadde du vært en flue på veggen vår for en dag så hadde dere skjønt hvorfor. Vi har rolige og fine dager, men vi har også hektiske og slitsomme dager, som alle andre.
Men vi har noe å gjøre hele tiden! Mange syns tre barn er mye, andre ikke. Jeg syns ikke det er mye med tre barn, men jeg syns det er mye med to tette.
Ettåring og toåring er mer krevende enn det høres ut som.

Jeg må fortelle dere en morsom episode i sta. Vi var utenfor her vi bor å lekte. Mathias og Leon ruller seg nedover gresset, ler og koser seg. Jeg, Christoffer og Leah koser oss i gresset å ser på. Mathias benytter hver anledning til å prøve å stikke av eller bort til naboene for å ta på alle tingene de har ute. 
Christoffer holder Leah men slipper henne for å gå etter Mathias. Ho sitter i nedoverbakke på gresset og ruller selvfølgelig nedover. Det var en veldig morsom episode :p (Ho slo seg selvfølgelig ikke).
Så ja, ofte går det unna her. Som regel i ett sett. 
Tenkte jeg skulle fortelle hvordan en dag for oss er. Ta eksempel en helg da hvor Chris er hjemme fra jobb.

Vi starter dagen ca kl 7 med hyling og brøling. Det er veldig morsomt å stå i sengen å brøle som en løve så mamma og pappa våkner.
Det er mas helt frem til vi står opp. Ligge å strekke seg i 5 min er nesten umulig.
Vi står opp og tar en unge hver. Leon klarer seg jo selv.
Skifter bleie, steller og kler på. Går opp med ungene, lager frokost og spiser. Etter hvert måltid bruker vi evigheter på å vaske opp.
De griser og søler overalt!
Etter det prøver vi å få fem min alene til å drikke kaffe men det er umulig. Ene etter den andre kommer ut av rommet med en leke eller to.
"Inn på rommet med lekene" er noe av det jeg sier mest i løpet av en morgen :p
Siste halve kaffekoppen er selvfølgelig kald og jeg føler jeg ikke har fått i meg nok kaffe. Men nå er det i grunn bare til å brette opp armene å sette i gang.
Da er det ned med alle sammen. Vi ordner oss annenhver gang på badet og barna leker.
Når vi er ferdige så er det å pakke og gjøre klart alt, sette frem vognene, kle på barna, sette de i vognene, kle på oss selv, huske på alt og så ut!
Vi går som regel turer og leker ute når Chris har fri.
Det er så deilig, for da er de rolige ;)
Når vi kommer hjem igjen så er det inn med barna og inn med vognene, lage middag med tre barn vimsene rundt oss som tre sultne udyr.
"Når er det mat?"
"Kan jeg smake?"
"Jeg er suuuulten"
"Jeg døøøøøøør".
"wæææææ"

Setter  barna i hver sin stol, gir de flaske med vann, de heller ut vann fra flaska, slår og klasker i vannet så det spruter overalt. Tar vekk flaskene, tørker opp. Serverer maten. Blir grining om de ikke får spise selv, de får spise selv. Gris overalt! I ansiktet, i håret, på klærne, på stolen, på gulvet og på veggene.
Spiser opp, rydder og vasker!! 
Barna leker, vi slapper av. 
Så kveldsstell.
Dusjer/bader ungene, opp å spise kveldsmat, ned å pusse tenner og vaske ansikt, opp igjen for å sove. Leah sovner med en gang, Mathias og Leon tuller en stund - så natta!
Da er det endelig dusj og kos for meg og Chris :p

Jeg syns faktisk vi er flinke! Vi takler det fint og vi er sammen om alt. Vi er et godt team.
Uansett hvor slitsomt og krevende det kan være, så tar vi godt vare på hverandre også. Vi prioriterer hverandre, hjelper hverandre og er alltid der for hverandre. Vi krangler ikke, og vi står faktisk sterke sammen.
Så jeg må få skryte litt og si vi er flinke.
De sier at kommer man seg igjennom småbarnsperioden sammen, så kommer man seg igjennom alt sammen.
Ikke noe problem ;) 

Én kommentar

Victoria Larsen

01.05.2017 kl.23:15

Jeg ønsker deg en fin mandagskveld :-)

Linn Pedersen

12.05.2017 kl.08:27

tusen takk og lige måde ??

Skriv en ny kommentar

Linn Pedersen

Linn Pedersen

28, Moss

-Kona til Christoffer -Trebarnsmamma -Student ved nki -Selvstendig forhandler av forever living Kontakt: linn_chr_@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram og snap: llarsen88

Blogglisten Linn Pedersen Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits