hits

Til min kjære mann: hold kjeft og spar deg for diskusjoner

Jeg har fått noen klager på at jeg aldri setter på korkene på tannkremene når vi pusser tennene. Min mann har klaget litt på det.
For å si det sånn - min mann har absolutt ingenting å klage på. 
Når han har skiftet bæsjebleie på ungene så ligger det våtservietter med bæsj på stellebordet etter han og noen ganger så ligger bæsjebleien åpen.
Vi har en rutine på å hive bleia rett i en hundepose og rett ut. 
Det å gå inn på et bad etter noen har skifta bæsjebleie er ekkelt i seg selv. Det stinker dritt! Det er ikke bedre at det da ligger åpen bleie med masse bæsj i. 
Han elsker å kaste klær på gulvet. Han er som en katt som skal markere seg her og der. Her er mitt sted, så her slenger jeg buksa mi.
Vi har et lite bad med et stellebord midt i som tar hele plassen, vi må derfor trekke inn både magen og rompa for å komme oss forbi. Det hjelper ikke at det da ligger klær i veien. 
Jeg sa til Leon at han ikke må slenge tøyet sitt på gulvet og fikk da tilbake "men Christoffer gjør det jo". Yes da! Flott! Ekstra pappapoeng til deg Christoffer!
For å ikke snakke om skapet hans. Det er så rotete.. Dessverre så har vi samme skapdør og det er ikke få ganger det faller ting ut. 
Han klarer ikke å bøye seg ned for å plukke opp ting og han skylder på ungene.
"Du - mannen min, nå ligger det søppel på gulvet"
"Det var Mathias" sier han. 

Så at jeg ikke alltid setter på korkene på tannkremtuben er vel kanskje ikke så ille? Jeg rydder daglig etter deg, så du sparer deg for en stor diskusjon om du bare tar på de korkene for meg og holder kjeft ;)
  

2 kommentarer

stavangerinmyheart

25.03.2017 kl.12:29

he,he. ønsker deg en flott lørdag.....

Linn Pedersen

25.03.2017 kl.12:30

stavangerinmyheart: Tusen takk for det! Ha en flott lørdag du å :)

Skriv en ny kommentar