Toppbloggere er feige

Altså.. Jeg mener ikke at noen fortjener eller skal få slengt dritt etter seg. Verken in the real life eller på internett. Men når du er en toppblogger med 50 000 lesere hver eneste dag, så må du regne med kritikk. Alle er ikke enig eller liker det du skriver om. Ofte så skriver dere urovekkende innlegg. Dere legger opp til kritikk men problemet er at dere er så feige at dere slår av kommentarfeltet. Ingen kan kommentere hva dere har skrevet eller fortelle sin mening om saken. Jeg syns det er feigt! Jeg forventer ikke at mine lesere skal være enig i det jeg skriver og jeg blir veldig glad for kommentarer uansett. Det er ikke alltid det er kritikk heller. Noen ganger er vi bare uenige. Jeg mener dere skal ha baller til å vise alle at dere tåler det. Ja, dere får til tider slengt mye unødvendig dritt som dere ikke fortjener. Men hev dere over det, ikke gjem dere. Dere skal gå frem som et godt forbilde men hvis dere gjemmer dere bak en skjerm så gjør dere jo ikke det. Det er vondt når noen skriver stygge kommentarer men det er dessverre sånn det er. Hvem blogger dere for? For dere selv for kun å tjene penger eller for oss som leser? Det vil alltid være noen der ute som liker eller hater dere. Slik er det med alle - ikke bare dere. Men det dere skriver, skriver dere for en grunn, så stå for det dere skriver og ta til dere både kritikk og ros!

Dere gjør en god jobb! Det er faktisk en jobb å være blogger selvom mange mener noe annet.
Dere må være stolte av dere selv og hva dere har oppnådd. Ikke bry dere om små misunnelige-sjalue jenter som ikke har nok selvtillit eller baller, som sitter bak en skjerm og kommenterer hvor stygge dere er for å føle seg bedre. Ikke bry dere om mannfolk som skriver nedlatende ord om dere. Scroll forbi og hev dere over det. Det er dere som kommer sterkere ut av det her og nettmobberne kommer forhåpentligvis til å angre den dagen de vokser opp i hue. Men i mellomtiden burde dere være åpne for alt og ikke være en gjeng med feige bloggere som ikke tåler å få høre noe annet enn ros.

5 kommentarer

Victoria Larsen

24.03.2017 kl.11:14

Jeg ønsker deg en god helg :-)

Nora Piscopo

24.03.2017 kl.20:06

Er enig i det du sier. Men forstår veldig godt det ikke er kjekt å få hat kommentarer uavhengig av om du ha 50 000 følgerer eller 50 følgere.

Linn Pedersen

24.03.2017 kl.20:18

Nora Piscopo: nei det er absolutt ikke koselig. Det er det ikke for noen :(
Er litt enig i det du sier, men samtidig så forstår jeg dem veldig godt. Og folk kan jo skrive til dem, men da må de gjøre det på facebook siden dems, og da vet dem også alltid hvem personene er. Det er veldig mange som går så langt som å gi masse trusler til de som er toppbloggere, og da aller helst som annonym. Så jeg forstår bloggere som har stengt kommentar felt på en måte!

Caroline

24.03.2017 kl.21:04

helt enig ;D

Skriv en ny kommentar

Linn Pedersen

Linn Pedersen

28, Moss

-Kona til Christoffer -Trebarnsmamma -Student ved nki -Selvstendig forhandler av forever living Kontakt: linn_chr_@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram og snap: llarsen88

Blogglisten Linn Pedersen Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits