hits

Vi har alle forskjellige meninger

En ting vi alle glemmer er at vi har forskjellige meninger. Dessverre så har det blitt slik at har du en annen mening så får du rett og slett slengt dritt etter deg. Da er du plutselig en dårlig person. Hvorfor er det sånn? Jeg er medlem av flere forskjellige grupper på facebook hvor det blir diskusjoner fordi vi har forskjellige meninger. Det blir krangling og drittslenging. Mange blir til og med personlige. Er det fordi innerst inne så er man litt enige med hverandre men at det er litt tabu å si? Jeg tenker litt tilbake når Leon var baby. Da sa folk til meg at du må ha barnevakt og ta deg en dag fri. Du er ingen dårlig mamma for det. Jeg kunne ikke helt forstå hvorfor noen kunne si sånt. Jeg ville jo være sammen med sønnen min hele tiden. Jeg trengte ingen pause. Jeg syns de var så dumme de som sa det. Men innerst inne så visste jeg at de hadde rett. Alle trenger en pause en gang i blant. Jeg ble usikker på meg selv husker jeg. Er det ikke tabu å være sliten av sitt eget barn tenkte jeg. Jeg ville være verdens beste mamma så derfor var jeg vrang og sa jeg ikke trengte hjelp. Jeg skjønner jo nå og har skjønt det en god stund at de hadde rett. Jeg innrømmer mine feil men kanskje ikke alltid med en gang. Men kanskje det er det som ofte er problemet? Innerst inne er man enig men det er flaut eller for vanskelig å innrømme. Eventuelt så er det misunnelse. Jeg er veldig sta og det er sikkert mange andre å. Men vi kan vel være hyggelige mot hverandre for det? Hvorfor skal vi være en gjeng med drittunger? "Så flott mening du har. Jeg har en annen mening men det er godt vi er forskjellige". Det kan vel virkelig ikke være så vanskelig å si?
Når jeg mener misunnelse så mener jeg for eksempel at de som mener man ikke skal ha barnevakt før barnet er 2 år. Kanskje de syns det er litt leit at de ikke klarer å ha barnevakt. Mulig de vil kunne dra en tur på kino med venninnegjengen og kose seg uten barn. De ser andre venninner ha barnevakt og koser seg. Likevel er det noe som stopper deg og da føler du at du må beskytte deg selv, at du går litt for langt når du skal skrive din mening til andre? Kan det være sånn i noen tilfeller? Jeg vil da tro det. Jeg innrømmer at jeg var sånn. Jeg hata at jeg ikke klarte å ha barnevakt. Jeg hata å se andre klarte det. Nå slang ikke jeg dritt til andre som mente det motsatte da. Men jeg tror faktisk mange gjør det pga misunnelse.
En dag i dag så vil jeg faktisk takke for alle de kommentarene jeg fikk. For det er de kommentarene jeg sier videre nå. For jeg innrømmer det. De hadde rett.

Skulle ønske vi alle kunne være litt hyggeligere mot hverandre og respektere hverandre. Det er faktisk ikke så vanskelig å innrømme sine feil. Det er heller ikke vanskelig å la andre ha sine egne meninger.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar