hits

Gud, så slitsom unger er om morgen

God kveld!

Hvorfor kan ikke ungene sove lengre i helgene? Hvorfor skal de ha en sånn automatisk innebygd klokke som sier at de skal våkne like tidlig hver eneste dag? Hvorfor har ikke de helge-modus? Det er ikke så lenge siden de var inne i en veldig fin periode hvor de sov til kl 8-9, men det er snudd helt. For nå er det veldig morsomt å våkne før kl 7. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: det er IKKE morgen før kl 7!
I dag var det kanskje litt min skyld.. Jeg våkna halv 7 og måtte selvfølgelig på do! Jeg husker før, da kunne jeg ligge i senga i evigheter før jeg sto opp. Men nå så er jeg så tissatrengt og det er nesten umulig å holde seg. Tisset presser på for hvert trappetrinn jeg tar på vei ned til badet.
I dag så lista jeg meg nedover trappa, var stille som en mus. Om morgen så våkner barna av en minste lyd. Men om kveldene og nettene kan du gå inn på rommet å skrike uten at de våkner. Er ikke det typisk? Hadde jo vært veldig deilig å kunne kost seg med en kaffekopp før de våkner. Bare fem min alene..
Mens jeg sniker meg nedover trappen i bare trusa, tissatrengt og flotte ninjabevegelser, så hører jeg Mathias lager en lyd. Å når han lager den lyden så tar det maks to min så er han lysvåken, skrudd på lyset og roper ut som en mongolid apekatt! 
Leon våkner like etter.. Forter seg nedover trappen, smeller i grinder og dører før han kommer seg på do. Å det samme på vei opp igjen.. Leah skvetter til og der ja.. - der var alle våkne. Før kl 7 om morgen på en lørdag! 
Gud så slitsom unger er om morgen! 

Men man kan ikke gjøre noe annet enn å få på smilet og rope ut "goood morgen alle sammen", Men tro meg - jeg har andre tanker i hodet!

I dag har vi hatt en veldig koselig i dag. Jeg er veldig glad i lørdager for jeg syns det er kjempe koselig når vi alle er sammen! Er så deilig å ha mannen min hjemme. Det er selvfølgelig mer masete men det er så verdt det.
Vi gikk en tur i dag for å kjøpe lørdagsgodt. Veldig deilig å gå tur men det ble så kaldt til slutt så vi måtte gå hjemover. 
På vei hjem så oppdaget Mathias en stor vannpytt og han elsker jo vann. Han skulle selvfølgelig leke oppi der. Jeg sa til Christoffer at han bare kan gjøre det. Vi var snart hjemme uansett. Men han måtte selvfølgelig tryne, bli gjennomvåt og møkkete. Det er så typisk Mathias. haha!
Han lo og koste seg masse, så det var jo verdt det! Moro å se at det skal så lite til for å glede de små.
Når vi kom hjem igjen så sov Mathias og Leah luren sin før vi dro i bursdag.

En veldig fin dag men kjenner det er godt med kveld nå!

Trebarnsmamma og dårlig tid er en dårlig kombinasjon.. Jeg glemte å ta på sokker! Det er jo kjempe fint når du er i et bursdagsselskap. Jaja! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar