hits

Nugatti til barn

I dag er Leon hjemme fra barnehagen. Han var ikke i form i går. Hadde feber og vondt i halsen. Det virker som han er litt bedre i dag men ligger på sofaen å slapper av. Godt for han med en hviledag når formen ikke er på topp.
Jeg må bare fortelle dere noe morsomt når det gjelder Leon og Nugatti. Om morgen så får han rista brød med leverpostei eller annet pålegg vi har. Han kan bruke over en halvtime på å spise en halv skive. Å da er han stappmett! Men her om dagen fikk han Nugatti på brødskiven. Jeg vet han spiser mer da så jeg lagde to brødskiver. De var borte på ti min og han spurte om mer.. Så det er jo helt utrolig hva Nugatti gjør! Hehe. Her i huset koser vi oss med Nugatti i helgene men en sjelden gang overrasker jeg han med det i hverdagen å! Husker når jeg var liten - da spiste jeg Nugatti med skje! Hihi

Så Nugatti er absolutt ikke uaktuelt her!

2 kommentarer

Ann Therese

09.03.2017 kl.11:07

Heia alle foreldre som lar ungene få nugatti eller annet sjokoladepålegg! På skolen der Sander går er det ikke lov med noe form for sjokoladepålegg! Får han nugatti på skiva, vet jeg han sluker 2 skiver eller 3 lett! Har hatt mine diskusjoner med skolen! Vil dere at sønnen min ikke skal spise til lunsj- lære og konsentrere seg på tom mage! Det vet vi er vanskelig! Eller faktisk fungere med hodet oppe?!

Linn Pedersen

09.03.2017 kl.12:58

Ann Therese: enig. Så lenge de spiser variert og sunt ellers så gjør det ingenting med Nugatti på brødskiven.

Skriv en ny kommentar