hits

Mye på en gang

God kveld!

Det har skjedd så mye i det siste så bloggen har rett og slett ikke blitt prioritert. Jeg har vært syk, vi pusser opp soverommet, eldste sønnen min har hatt bursdagsselskap og jeg har begynt på lappen igjen! For en trebarnsmamma så er det veldig mye på en gang. Hehe.

På søndag feiret vi Leon med resten av familien. Han ønsket seg pizzasnurrer og tomatsuppe med makaroni. Vi lagde pizzasnurrer dagen før og det var ikke så lett som vi trodde. De ble langt ifra fine men Leon godkjente de og gjestene spiste opp alt, så da regner jeg med at de var gode!

Vi bakte sjokoladekake og bløtkake. Vi har aldri lagd bløtkake før men den ble vi veldig fornøyde med. Vi fylte den med vaniljekrem, sjokolademousse, jordbær og banan. Deilig kaloribombe ;)

Leon fikk masse fint og hadde en veldig fin feiring. Han fikk en del penger så dagen etter fikk han lov til å velge seg en klokke. Han ønsket seg veldig det og er så stolt av klokken sin <3 En storfornøyd gutt som koser seg med gavene hver dag etter barnehagen!

Jeg er veldig sent ute men nå er det min tur til å ta lappen. Bedre sent enn aldri vel! Jeg var på glattkjøring i går. Det var jo greit :)

Nå gjelder det bare å bestå teorien noe jeg sliter litt med. Men får håpe det går bra neste gang! Det skal bli veldig deilig med lappen. Bilen min står i gården og venter på å bli brukt. Hehe.

2 kommentarer

Renie Landgraff

08.09.2016 kl.20:59

Åh, den så kjempegod ut! :)

Linn Pedersen

10.09.2016 kl.09:33

Renie Landgraff: den var veldig god :)

Skriv en ny kommentar